به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷
در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.

 

ساماندهی

خانه » دانلود فیلم و سریال » طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی پور

طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی پور

موادلازم برای تهیه‌ی رولت خرما با بیسکویت پتی پور:

طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی پور

خرمای دشتستان ( نوعی خرمای به هم چسبیده ) : دو لیوان بدون هسته
کره: ۵۰ گرم
خرده‌های درشت بیسکویت پتی بور: یک لیوان
مغز گردو و مغز پسته: به مقدار لازم (یکی از آنها هم کافی است).
دارچین: یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به مقدار کافی (برای غلتاندن خرما)

مراحل تهیه‌ی رولت خرما با بیسکویت پتی پور:

ابتدا قالب کره را بر روی حرارت ذوب کرده و خرما را به آن اضافه میکنیم. خرما را در حال حرارت هم زده تا به خوبی نرم و له شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و ۲ دقیقه بعد مغزهای پسته و گردو به همراه خرده بیسکوییت‌ها و دارچین را به خرماها اضافه و مخلوط می‌کنیم.

در اینجا مخلوط ما کمی سفت می‌شود و جای نگرانی ندارد. به اندازه‌ی یک پرتقال از مخلوط جدا کرده و رول می‌کنیم. سپس آن را در ظرف حاوی پودر نارگیل می‌غلتانیم تا تمام آن به پودر نارگیل آغشته شود. سپس این رول‌ها را داخل یخچال به مدت چند ساعت قرار می‌دهیم تا سفت شوند. پس از سفت شدن، با یک چاقوی تیز آن ها را به شکل رولت برش می زنیم. به این ترتیب رولت خرمای خوشمزه و مقوی ما آماده است.

منبع:طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی پور

طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی پور

باکس دانلود
باکس تبلیغات

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز